+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-07-14

INGYENES lakossági LED-csereprogram

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet! #ledcsere #ingyenes #energiatakarekossag
Diosd_A4.jpg

Kedves Diósdiak!

Diósd Város Önkormányzata megállapodást kötött a CYEB Energiakereskedő Kft. – vel, amelynek keretében a lakosok ingyenesen energiatakarékos LED izzókat igényelhetnek.
A LED fényforrások használata jelentős csökkenést eredményez a villanyszámlában és hosszú élettartalmának köszönhetően sokkal kevesebb hulladékot termel, mint a hagyományos izzók.
A programban azok a diósdi lakcímkártyával rendelkező lakosok vehetnek részt, akik szerződésben állnak az áramszolgáltatóval.
Jelentkezni a ledcsere.hu oldalon keresztül lehet, ahol meg kell adni a lakás egyes helységeire lebontva az ott használt izzók darabszámát. Fel kell tölteni a személyi igazolvány és lakcímkártya minkét oldaláról készített fényképet, valamint az utolsó villanyszámlát.
A jelentkezést követően a program kiszámolja, hogy az igénylő a megadott adatok alapján, mennyi izzó átvételére lesz jogosult.
Az izzókat előreláthatólag májusban lehet majd átvenni a Kék Géza Művelődési Házban. Ennek pontos időpontjáról tájékoztatni fogom a lakosságot.

Kérem Önöket, hogy minél többen éljenek ezzel az ingyenes lehetőséggel!

Spéth Géza
polgármester

https://www.ledcsere.hu/

 


 


Összes esemény