+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-06-18

#csotores #johir

Kedves Diósdiak! Ma délelőtt válságtanácskozást tartottunk dr. Aradszki András országgyűlési képviselő úrral, dr. Csőzik László Érd Megyei Jogú város polgármesterével, Elek Sándorral, Törökbálint város polgármesterével, valamint az ÉTV Kft. szakembereinek. Jó hír, hogy délelőtt 10 órakor megkezdődött Diósdon a Kőbányai úton lévő medence töltése, amely 12 órakor már 30 %-os töltöttségi szintet mutatott! A töltés folyamatos, így ha további műszaki probléma nem merül fel, akkor estére részlegesen rendeződhet a vízhelyzet a városban. Törökbálint irányába is megkezdődhet hamarosan a medence töltése.

#csotores #johir

Kedves Diósdiak!

Ma délelőtt válságtanácskozást tartottunk dr. Aradszki András országgyűlési képviselő úrral, dr. Csőzik László Érd Megyei Jogú város polgármesterével, Elek Sándorral, Törökbálint város polgármesterével, valamint az ÉTV Kft. szakembereinek.
Jó hír, hogy délelőtt 10 órakor megkezdődött Diósdon a Kőbányai úton lévő medence töltése, amely 12 órakor már 30 %-os töltöttségi szintet mutatott! A töltés folyamatos, így ha további műszaki probléma nem merül fel, akkor estére részlegesen rendeződhet a vízhelyzet a városban.
Törökbálint irányába is megkezdődhet hamarosan a medence töltése.
Takarékos vízhasználatra kérem Önöket - medencék feltöltésének idejéig, ami néhány napot vehet igénybe – hogy a térség és Diósd valamennyi háztartása számára biztosított legyen a vízellátás. Amennyiben hirtelen nagy fogyasztás jelentkezik, leürülhet a medence előfordulhat, hogy a szolgáltató csak szakaszosan tudja biztosítani vízellátást néhány egy-két napig.
Amennyiben csütörtökön a Homokbánya úton lévő 600-as vezeték javításához szükséges alkatrész megérkezik és a szakembereknek sikerül azt beépíteni, akkor egy-két napon belül teljes mértékben megszűnhet a vízellátási probléma a térségben így Diósdon is.
A korábbi posztomban leírtak szerint a Városgazda Intézmény és a hivatal dolgozói a vízhiányos területeken ásványvizet osztanak.

Spéth Géza
polgármester

 


 


Összes esemény