+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-05-29

Hirdetmények

Tisztelt Lakosság!


Felhívjuk figyelmüket a településen végzett alábbi felmérésre.

A Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 5. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a víziközmű-szolgáltatók számára 2018-tól előírta, hogy kétévente Felhasználói Elégedettségi Felmérésben független közvélemény-kutató szervezettel méressék fel a lakossági felhasználók elégedettségét.

Részletek: https://diosd.hu/blog/mekh-felhasznaloi-elegedettsegi-felmeres

 

 

Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. 2022. június 25-én ünnepelte alapításának 10. évfordulóját. Ennek alkalmából Társaságunk
nyílt napot tart
2022. szeptember 24-én, 9 órától 16:30 óráig

az Érdi Szennyvíztisztító Telepen (cím: 2030 Érd, Sulák utca 26249/1 hrsz., Sulák utca vége).

Részletek: https://diosd.hu/erd-es-tersege-csatorna-szolgaltato-kft-nyilt-nap


Tisztelt Ügyfelünk!

 

Örömmel értesítjük, hogy az Érd és Térsége Vízközmű Kft.-nél is elérhetővé vált a Felhasználók részére a bankkártyás fizetés lehetősége, melyet a SimplePay Online Fizetési rendszeren keresztül biztosítunk.

A https://www.erdivizmuvek.hu/eugyfelszolgalat/regisztracio/ linken történő regisztráció után a számla befizetés menüpontot választva indítható az új szolgáltatás. A nyitott számla kiválasztását követően az oldal átnavigálja Önt a SimplePay oldalára ahol megkezdődhet a számla kiegyenlítése. A SimplePay rendszeren keresztül történő fizetés lehetséges regisztrált, illetve nem regisztrált bankkártyával. A bankkártya adatait minden esetben a SimplePay biztonságos oldalán kell megadni, azokat Társaságunk nem tárolja.

Köszönjük együttműködését!

Érd és Térsége Vízközmű Kft.

 

Az Érdi Járásbíróság 2022. július 15. napjától augusztus 19. napjáig ítélkezési szünetet tart. Ezen idő alatt tárgyalást és ügyfélsegítőt nem tartanak. Az ügyfélcentrum félfogadást tart hétfőtől péntekig 09.00 órától 11.00 óráig.

 

 

 

Az Érdi Járásbíróság 2021. december 27. napjától december 31. napjáig ítélkezési szünetet tart. Ezen idő alatt tárgyalást és ügyfélsegítőt nem tartanak. Az ügyfélcentrum félfogadást tart hétfőtől péntekig 09.00 órától 11.00 óráig.


"Tisztítsuk meg az Országot!" projekt I. ütemterv

DTC TAO- sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem jóváhagyása

KSH lakossági adatgyűjtés

DUME-Albertfalva I-II. 2020 kV-os távvezeték oszlopainak korrózióvédelme

 

 

 


 


Összes esemény