+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2023-03-31

Heti vészhelyzeti tájékoztató 01.29

Kedves Diósdiak!

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 10 fő diósdi lakos áll, 9 lakcímen kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában.

 

Az önkormányzati fenntartású Zöldfa Bölcsődében koronavírus járvánnyal kapcsolatos megbetegedés nem történt. A Diósdi Dió Óvodában a Kocsis utca tagintézményben történt megbetegedés miatt egy csoport került kötelező járványügyi megfigyelés alá, amely csütörtökön éjfélkor megszűnt.

A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola igazgatójának tájékoztatása szerint koronavírus okozta megbetegedés az elmúlt héten nem történt. A Polgármesteri Hivatalban szintén nem történt megbetegedés.

Vírushelyzet miatti korlátozások miatt az idei évben elmarad a hagyományos fánk készítés a Tájházban, amely nagy népszerűségnek örvendett a gyerekek körében. A Kék Géza Művelődési Ház és Könyvtár dolgozói az adventi időszakhoz hasonlóan videó film készítésével fogják megörvendeztetni a kicsiket és nagyokat, beavatva őket a fánkkészítés titkaiba és megismertetve őket egyéb farsangi hagyományokkal.

Az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az azt igénylők részére. Az igényléseket várjuk az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/381-783-as telefonszámon jelezhetik munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-15.00 óra, pénteken 8-12 óra között.

 

Kérem, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében fokozottan tartsa be mindenki a vonatkozó jogszabályokat és rendelkezéseket.

 

Kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára és vigyázzunk egymásra!

 

Tisztelettel

 

Spéth Géza

polgármester

 

 

 

 

 


 


Összes esemény