+6
°
C
Max.:+6
Min.:+3
Cs��
P��n
Szo
Vas

2024-06-18

„Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” pályázat

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. március 5. (kedd) 12:00.

Kedves Barátunk, Kollégánk!


A Kulturális és Innovációs Minisztérium (mint Támogató) megbízásából a Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft. a Nemzeti Tehetség Program keretében felhívást tesz közzé a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj elnyerésére, a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát  végző szakemberek és tehetségsegítők erkölcsi és anyagi elismerése céljából.

Az elismerést az alábbi nyílt kategóriákban lehet elnyerni:

A kategória: „Kiváló tehetséggondozó”

B kategória: „Kiváló tehetségfejlesztő”

C kategória: „Kiváló tehetségsegítő”


A díj odaítéléséhez nyílt pályázat keretében benyújtott ajánlás szükséges, amelyet egy-egy jelölt esetében két ajánló közösen készít el.

A pályázatot elektronikus úton szükséges benyújtani, a https://bonisbona.tehetsegunk.hu/ online pályázatkezelő felületen található elektronikus űrlap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. március 5. (kedd) 12:00.

A díj ünnepélyes keretek közötti átadására a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” és „Tehetségbarát Önkormányzat” díjátadó gálán, Budapesten kerül sor.

A segítségét szeretném kérni abban, hogy a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj pályázati felhívása eljuthasson a tehetséggondozásban érintett pedagógus kollégákhoz, szülőkhöz és öregdiákokhoz, hogy minél többekhez elérhessen a díjjal kapcsolatos információ, jelölési lehetőség.

Megtisztelő együttműködésére és segítségére számítva, üdvözlettel:


Sándor-Kovács Dóra
ügyvezető
Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft.

 


 


Összes esemény