Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

karácsony.png
2018-12-24 00:07:16

Tisztelt Diósdiak!

Karácsony ünnepén szeretettel köszöntöm Önöket!

Mi, diósdiak, egy közösséget alkotunk. 

Elismerésemet és köszönetemet fejezem ki közösségünk alkotó tagjainak munkájáért.

Mindegyikünknek egy-egy szelete, része van Diósdból. Osztozunk a diósdi földön, ahol kinek-kinek a háza, lakása üdülője van. Gyermekeink, unokáink együtt játszanak és tanulnak a diósdi bölcsődében, óvodában és iskolában. Közös az egészségházunk, a könyvtárunk, az útjaink, a szobraink, a játszótereink, parkjaink. Mindenből egy kis szelet jut mindenkinek.

  Csak úgy tud fejlődni szeretett Diósdunk, ha közösen teszünk érte, ha mindenki a maga részét széppé teszi, vigyáz rá, óvja és ápolja. Akkor viszont városunk mindannyiunk otthona is lesz, nemcsak a lakóhelye.

Vannak, akiknek az ősei több száz éve érkeztek ide és természetesen szívesen fogadjuk a frissen érkezett családokat is. Vannak, akiknek unokái, dédunokái is itt élnek majd és vannak, akik holnap már tovább mennek. Ebben a pillanatban mégis közös a földünk, közös az életünk, otthonunk Diósd. Itt alkothatunk, megpihenhetünk, erőt gyűjthetünk, hogy kiteljesíthessük életünket.  

Éppen ezért ahhoz, hogy itt és most boldogan élhessünk, mindenkire szükség van. Mindenki tudására, erejére, javaslatára, képességére, hogy településünk szép, egészséges, fejlődő város legyen.

Közösségünk adventi koszorúján már mind a négy gyertya lángja ég.

Kívánom, hogy ezek a lángok ragyogják be életünket! Világítsa meg utunkat a négy láng! Erősítsen minket, családunkat, közösségünket közös gyertyáink fénye; a hit a remény, az öröm és a szeretet!

Meghitt, békés karácsonyt és boldog, eredményekben gazdag új évet kívánok minden diósdinak!

Bogó László

polgármester

 

 

https://youtu.be/Wl8J5Dq46Q8

 

 

Vállalkozói klub tagjai, partnereink és támogatóink