Köszönjtük városunk Címzetes Főorvosait: Dr. Illyés Annát és Dr. Varga Dánielt!

DSC_0092.jpg
2018-12-14 11:46:17

 

Csütörtökön este a Kék Géza Közösségi Házban tartott meglepetés ünnepségen vette át a címzetes főorvosi rangot tanúsító díszoklevelet városunk két, több mint húsz éve itt praktizáló háziorvosa.  

Dr. Illyés Anna és Dr. Varga Dániel családtagjaik, a meghívott vendégek, Bárány Zsolt az Érdi Rendelőintézet főigazgatója és dr. Katona Ildikó az Érdi Járási Hivatali Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztály osztályvezetője valamint a Diósdon dolgozó orvosok és barátaik, egészségügyi dolgozók jelenlétében vehették át az elismerést tanúsító díszoklevelet.

Bogó László polgármester köszöntőjében elmondta, hogy az oklevél kiadása nem kötelező, de a képviselőtestület - dr. Batyalikné Papp –Váry Sára képviselő javaslatára - megszavazta azt, hogy ezzel is kifejezze háláját és elismerését az évtizedek óta városunkban gyógyító orvosok fáradhatatlan munkájáért. A polgármester megköszönte minden diósdi orvos és egészségügyi dolgozó munkáját, emberségét és kifejezte reményét, hogy ők is kitüntetettjei illetve címzetes főorvosai lesznek majd városunknak. A tortákat az ünnepeltek szelték meg és kínálták az őket vastapssal köszöntő jelenlévőknek.

Szeretettel gratulálunk Dr. Illyés Annának és Dr. Varga Dánielnek! 

Vállalkozói klub tagjai, partnereink és támogatóink