A mi közös ügyünk! Új témák és évtizedes örökzöldek a polgármesteri Dispután

2018-10-30 17:59:33

A mi közös ügyünk!

Új témák és évtizedes örökzöldek a polgármesteri Dispután

A friss szigetelést és vakolatot kapott Közösségi Ház, mint helyszín volt az első téma hétfőn este a Polgármesteri Dispután, ahol Bogó László polgármester és Szűcs Anna alpolgármester beszélgetett az érdeklődőkkel.

S aztán jött a közlekedés, a száguldozás problémája, az átmenő  forgalom kérdése, a Balatoni út melletti fák kivágása és új fasor telepítése, a jövőre induló új közvilágítási program, a temető és az új ravatalozóval kapcsolatos kérdések, az utak állapota és a felújítási lehetőségek, pályázat. önerős útépítés, a Gyár utca állapota,  valamint hogy mikor lesz utca a Fülemüle, ami most úgy utca, hogy nem utca, az új iskola előtti parkolási szokások, haszonállattartás lehetősége és szabályai, a készülő új fitnesz park, az Eötvös utca felső szakaszának egyirányúsítási lehetősége,  a csapadék elvezetés, Szabadság utcai  és további három új gyalogátkelő létesítése és persze a házszámok.

A kétórás fórum minden,– a polgármester által felvetett – témájáról kialakult egy rövid eszmecsere a tizenöt érdeklővel. Senki nem hagyta ott az esti beszélgetést azután sem, ha már szóba került saját, egyedi ügye.

 

Köszönjük a jelenlévők részvételét, a mi közös ügyeinkről való közös gondolkodást!

 

 

 

 

 

Vállalkozói klub tagjai, partnereink és támogatóink