Sorry, this page is not available in your selected language!

MEGNYITÓ

„Elképzelések megújuló Diósdról” címmel nyílt meg ma a Kék Géza Közösségi Házban a BME Építészmérnöki Kar Középület Tervező Tanszék végzős hallgatói által készített tervekből összeállított kiállítás.

A tanszék és az önkormányzat között létrejött együttműködési megállapodás alapján az év első felében a hallgatók megismerkedtek Diósdal, középületeinkkel, a város igényivel és ezen ismeretek birtokában készítették el a kiállított munkákat.

Bogó László polgármester megnyitója után Fejérdy Péter adjunktus úr ismertette a féléves gyakorlat fontosságát, beszélt az építész munka szépségéről és rejtelmeiről. Ezt követően a hallgatók ismertették és bemutatták a fontosabb középületekről és a város központjának átépítéséről kidolgozott ötleteiket.

A kiállítás szeptember 30-ig látogatható, naponta 10 és 12, valamint 14 és 18 óra között. Szeretettel várjuk településünk jövője iránt érdeklődő lakótársainkat és kérjük az elkészült munkákra leadott szavazataikkal segítsenek a város arculatának alakításában.