Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Diósdiak! Szeretettel köszöntjük önöket Diósd Város Önkormányzatának és Hivatalának új honlapján.

Az elmúlt, lassan fél év alatt – a programunkban, s most már a ciklusprogramunkban leírtak szerint – igyekeztünk ezen a területen is előrelépni. Reményeink szerint egy olyan új weboldalt fejlesztett-készített a kiválasztott weboldaltervező cég, mely megfelel a mai igényeknek, amely segít gyorsan és hatékonyan tájékozódni az önöket érdeklő témákban itt, kis városunkban, Diósdon. Legyen az egy önkormányzati határozat vagy éppen az orvosi rendelés idejének megismerése, különböző szolgáltatásokkal kapcsolatos információ, hivatalos ügy intézése, avagy az aktuális rendezvényekről, civil szervezetekről, a testületi üléseken elhangzottakról való információszerzés.

Az induló honlaphoz várjuk észrevételeiket, javaslataikat, hogy azt folyamatosan továbbfejleszthessük, még jobbá, informatívabbá tehessük. Reméljük, hogy városunk megújult kommunikációs csatornája hasznos lesz az itt élők és a Diósd iránt érdeklődők számára, és eredményesen szolgálja a tájékozódást-tájékoztatást és az információszerzést.

Tisztelettel:

Bogó László polgármester

 

Diósd, 2015. 06.12.

2015 Április - Élhetőbb Diósd - a program megvalósítása

2015-06-09 09:15:02

Mindenki számára érdekes élethelyzet, amikor valami újba csöppen. Meg kell ismerni a munkatársakat, a körülményeket, a lehetőségeket. Amire számítottunk: sok lesz a munka, többtényezősek lesznek a döntések. Ami meglepetésként ért: rengeteg energiát kell fordítani arra, hogy a szakmai munka feltételeit optimalizáljuk, és lakosságbarátabb rendszert alakítsunk ki. Mindenképp törekszünk arra, hogy olyan döntések születhessenek, amelyek előremutatóak és a városi igényeknek megfelelőek. Miközben mi a lakosságért dolgozunk, a városban érezhető a civilek aktivitása is, egy-egy civil kezdeményezésű rendezvény egyre több résztvevőt vonz.

Tovább

2015. Március - költségvetés 2015

2015-06-09 09:09:07

"A bevételeink a kötelező feladataink ellátását, intézményeink működtetését, illetve a településüzemeltetést biztosítják és mindezt úgy tudtuk megvalósítani, hogy nem emeltünk 2015-re adókat, nem terheltük plusz költségekkel a lakosságot." A költségvetés részleteiről Bogó László polgármestert kérdeztük.

Tovább

2015 Február - Első száz nap a hivatalban

2015-06-09 09:05:19

Több mint három hónap telt el az új városvezetés és az új testület munkába állása óta. Jó alkalom ez arra, hogy rövid számvetésre kerüljön sor, mit is végzett a testület eddig. Az első száz nap eredményeiről, változásairól, történéseiről kérdeztük Bogó László polgármestert.

Tovább