Felhívás ajánlattételre

HUN_Diosd_COA_nagykep.jpg
2016-06-10 07:37:27

Az ajánlatkérés tárgya: Egészségház tetőfelújításának engedélyezési- és kivitelezési terveinek elkészítése az alábbi kiírás alapján.

Célunk az Egészségház tetőszerkezetének felújítása, hő- és vízszigetelés, a tető fedésének cseréje, ablakok cseréje; a szolgálati lakás és a vendéglakás átalakítása szakrendelőkké, a háziorvosi rendelők feletti rész átalakítása, hogy a lifttel akadálymentesen megközelíthetőek legyenek a szakrendelők; a védőnői szolgálat feletti tetőrész kialakítása esetleges további szakrendelések számára.

Ehhez szükséges az Egészségház teljes felső szintjének felmérése.

Kérdéseket, észrevételeket 2016. június 16-ig várjuk az orban.gabriella@diosd.hu címen, vagy a 06/30 7897 321-es telefonszámon. Előzetes megbeszélés alapján helyszíni szemlét tudunk biztosítani.

Ajánlattételi határidő: 2016. június 20. hétfő, 12 óra

A pályázatoknak zárt borítékban kell beérkezniük a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárságára, „Egészségház tetőfelújítás” felirattal ellátva.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell a Képviselő-testületi határozatban szereplő gazdasági és pénzügyi, valamint a műszaki és szakmai alkalmasságról szóló dokumentumokat.

Engedélyezési terv beadási határideje: 2016. július 26. (rövidebb vállalási határidő az elbírálásnál előnyt jelent)

Kivitelezési terv elkészítésének határideje: 2016. december 31.

 

Melléklet:

  • Képviselő-testületi határozat a pályázat kiírásáról
  • helyszínrajz

Vállalkozói klub tagjai, partnereink és támogatóink